Taula de Salut barris Eixample dreta i Fort Pienc

El passat 10 de desembre es va celebrar una nova edició de la Taula de Salut dels barris de l’eixample dreta i Fort Pienc. La Taula de Salut està formada per entitats, associacions i organitzacions del barri i tenim com a objectiu comú treballar per la millora de la salut de les persones que viuen en el barri. La Taula de Salut té la voluntat de treballar de forma coordinada entre els diferents serveis que s’ofereixen al barri, per què estem convençuts que junts, som més forts i podem aconseguir millors resultats en la cura de la salut i el benestar. A més, treballen en xarxa, coneixent-nos entre nosaltres, intercanviant informació i realitzant col·laboracions. És per aquest motiu que ens haureu vist junts en alguna activitat de la Festa Major del barri o en altres activitats que es fan durant l’any.

En aquesta ocasió, la Taula de Salut del barri va reflexionar sobre com s’està treballant dins la mateixa taula per enfortir els lligams i es van posar les bases per la creació d’un projecte comunitari conjunt, del que ben aviat tindreu notícies!

Aquesta entrada s'ha publicat en Infermeria, Medicina de família, Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari