Top 10 Articles més llegits l’any 2017

Foto: Pixabay

 

Després d’uns dies de desconnexió merescuts, des del blog donem la benvinguda a l’any nou! Volem fer un repàs de les entrades més llegides durant l’any 2017.

Com podeu observar alguns d’ells són articles publicats durant els anys anteriors, fet que demostra que són temes vigents i interessants pels lectors.

 

El nostre Top 10 del passat 2017:

1.-  Remeis casolans per la grip i el constipat (29 gener 2015)
Sempre és útil disposar d’una sèrie de consells naturals, casolans i econòmics per solucionar aquest tipus de quadres abans de consultar al metge.

2.- Com fer la recollida de mostres de femta (24 abril 2014)
Quan el metge ens demana una prova de recollida de mostres de femta existeixen diferents dispositius i maneres de recollir la mostra, segons la prova. En l’article es detalla els diferents envasos i forma de procedir.

3.-  Com demanar visita a internet en els CAP de l’ICS? (30 setembre 2014)
Una guia per poder sol·licitar visita mitjançant les noves tecnologies, evitant les esperes telefòniques i d’una manera ràpida i àgil. De moment només es poden demanar per al metge, infermeria, pediatria, treballadora social o odontologia.

4.- Què cal fer en cas de picada d’una aranya de mar? (31 juliol 2014)
Vivim en un país banyat pel mar Mediterrani on la majoria freqüentem les platges de moltes poblacions Catalanes. Les aranyes de mar són uns éssers vius que cohabiten les vores del mar. Molt sovint podem trobar-nos algú que ha estat inoculat amb el verí d’aquesta espècie en les entrades o sortides de l’aigua. Important saber com actuar: aplicar sempre aigua salada, mai dolça i evitar aigua freda, aplicar-ne de calenta.

5.- Què és millor que em prengui, un paracetamol o un ibuprofè? (17 novembre 2016)
Quins són els usos adients dels dos analgèsics més utilitzats del món? Aquesta qüestió és una de les més preguntades dins de les consultes sanitàries.

6.- Com tramitar la baixa laboral o la incapacitat temporal (IT)? (24 març 2016)
La baixa laboral pot ser per diferents motius i pot afectar el treballador de maneres diferents en relació a les retribucions econòmiques que percep per la seva activitat laboral. Article que explica com procedir en els diferents casos.

7.- Quina quantitat d’aigua hem de beure al dia? (9 abril 2015)
L’aigua forma un tant per cent elevat del nostre organisme, ja que és necessària per exercir funcions vitals. Per tant és fonamental una correcta hidratació mitjançant una ingesta adequada.

8.- Nou espai de Pediatria ( 2 juliol 2015)
Funcionament del nou espai de Pediatria del CAP Pare Claret

9.- Com recollir les mostres d’orina? (13 febrer 2014)
Explicació del procediment de recollida d’orina dels diferents tipus d’envàs disponibles.

10.- La meva història clínica personal = La meva salut cat@salut (20 maig 2015)
La carpeta de la meva salut és el nou espai digital destinat a consultar la història clínica personal des de casa mitjançant diversos dispositius tecnològics com l’ordinador, tauleta o mòbil.

El més destacable és que 8 d’aquests 10 articles repeteixen en el llistat dels més llegits com en la classificació de l’any 2016. Només entren 2 temes diferents al top ten.
La visita sistemàtica a articles passats reflecteix que molts dels temes de salut sobre els que escriu l’equip són atemporals, que sempre tenen interès per part dels ciutadans.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s