Pla de Salut 2014

 El Pla de Salut és el marc de referència per a totes les actuacions públiques en qüestions de salut del Govern de la Generalitat de Catalunya. Les mateixes són desenvolupades pel Servei Català de la Salut (CatSalut).
El 28 de novembre es va dur a terme la IV Jornada del Pla de Salut a Sitges i els professionals del CAP Passeig de Sant Joan vam acudir a la cita.

Mitjançant el desenvolupament del Pla se cerca donar resposta a les noves necessitats dels ciutadans: abordatge de les malalties més comunes, atenció integral als pacients crònics, transformació del model d’atenció, modernització organitzativa del sistema sanitari, etc.

El més destacable de la Jornada:
♦ La Ponència d’Alfons Cornella sobre la innovació en Salut.
♦ Les impresions de Jesús Ferrer, Pacient Expert a Mollet del Vallés que reflexiona sobre les claus de l’atenció sanitària de qualitat.
♦ L’exposició d’Eva Gimenez, Presidenta de l’associació ASDENT on va reflectir la importància de la investigació en enfermetats minoritàries i la lluita diaria de les families d’aquest tipus de malalts.


Via: @Fundació Tomando Conciencia

Finalment les 5 millors experiències premiades van ser:
→ “Innovant en la formació online de professionals: els professionals aprenen jugant com intervenir en tabaquisme”.
→ “Desenvolupament de les Unitats Funcionals de Seguretat del Pacient: EAP de Terres de l’Ebre”.
→ “Optimització del programa de Cirugia Cardíaca. Impacte a la llista d’espera – Hospital Universitari de Bellvitge”.
→ “Projecte PRINCEP: Plataforma de Resposta Integral als Nens amb malalties Cròniques i Elevada Dependència – Hospital Sant Joan de Déu”
→ “Disseny d’un quadre de comandament pel seguiment i millora de la qualitat assistencial a les residències geriàtriques – Projecte GeriatrICS”.

La jornada va concloure amb la intervenció del Conseller de Sanitat Boi Ruiz i com a acte final el parlament del Molt Honorable President de la Generalitat Artur Mas.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s