Com es pot demanar la Targeta Sanitària Individual (TSI)?

La TSI la pot tramitar al Centre d’Atenció Primària (CAP) que li correspon per zona. Quin CAP Correspon per zona?  Centres i Serveis Quina documentació es necessita? Si vostè és assegurat o beneficiari* del Sistema Nacional de Salut

  • Certificat d’empadronament amb data d’emissió inferior a  3 mesos: Es pot obtenir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà Districte Eixample: C. d’Aragó, 328. Telèfon: 010
  • Document acreditatiu del dret a l’assistència sanitària: Es pot obtenir a les Oficines de l’Institut Nacional de la Seguretat Social: C. d’Arc del Teatre, 63 o C. de Sant Antoni Maria Claret, 5-11. Telèfon: 901 106 570 (Els menors, caldrà afegir-los com a beneficiaris.*)
  • Original i fotocòpia del passaport o document d’identitat. Menors d’edat: original i fotocòpia del llibre de família o certificat de naixement.
TSI

Foto: #ecs# (Flickr)

* Poden ser beneficiaris: cònjuge de l’assegurat o parella de fet, o separats, i descendents. Si vostè és ciutadà estranger empadronat a Catalunya, que no té condició d’assegurat o beneficiari del Sistema Nacional de Salut

  • Certificat d’empadronament amb data d’emissió inferior a  3 mesos: Es pot obtenir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà Districte Eixample: C. d’Aragó, 328. Telèfon: 010
  • Document acreditatiu del dret a l’assistència sanitària: Es pot obtenir a les Oficines de l’Institut Nacional de la Seguretat Social: C. d’Arc del Teatre, 63 o C. de Sant Antoni Maria Claret, 5-11. Telèfon: 901 106 570 (Els menors, caldrà afegir-los com a beneficiaris.*)
  • Original i fotocòpia del passaport o document d’identitat. Menors d’edat: original i fotocòpia del llibre de família o certificat de naixement.
  • Les persones de la Unió Europea o de països amb Conveni Bilateral: cal que portin un document que certifiqui que no té cobertura pública al seu país.

***Informació complementària:

Via: @salutgeneralitat

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Tràmits administratius i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s